Fysika Perniön fysioterapia- ja kuntokeskus Oy

Varaa aika

Lääkinnällinen kuntoutus

Fysika Perniön fysioterapia- ja kuntokeskus Oy on Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja sekä Varsinais-Suomen hyvinvointialueen lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja 1.1.2023 alkavalla sopimuskaudella.

Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta tarjoamme aikuisille kuntoutujille fysioterapiana sekä allasterapiana. Kelan sivuilla palveluntuottajahaulla löydät allasterapian tmi Auli Suominen/läntinen vakuutuspiiri nimellä ja fysioterapian Fysikan nimellä.

Kelan kuntoutus on tarkoitettu alle 65-vuotiaille joilla on vamman tai sairauden vuoksi huomattavia vaikeuksia selviytyä arjen toimissa ja osallistua niihin. Kuntoutusta haetaan julkisen terveydenhuollon (yleensä terveyskeskus) kautta jossa lääkäri tekee kuntoutujalle kuntoutussuunnitelman. Tämän kera voit hakea Kelasta kuntoutusta lomakkeella KU 104, ks. tarkemmat ohjeet https://www.kela.fi/vaativa-laakinnallinen-kuntoutus ja https://www.kela.fi/vaativa-laakinnalinen-kuntoutus-nain-haet. Kela käsittelee hakemuksesi ja lähettää sinulle päätöksen kuntoutuksen järjestämisestä. Saamme Kelalta myös tiedon päätöksestä ja olemme sinuun yhteydessä aloittamisen järjestämisestä. Ensimmäinen aika järjestyy yleensä viikon sisällä.

Palvelut tarjoamme pääasiassa suomenkielellä mutta myös ruotsin- tai englannin kielet taipuvat. Tiloihimme voi tulla opaskoiran kanssa. Fysioterapia voidaan järjestää joko Fysikassa tai kotikäyntinä. Fysikassa on avarat tilat joihin on helppo tulla myös pyörätuolilla. Kuntosalilla on laitteita joissa on mahdollista harjoitella pyörätuolissa istuen ja muihin laitteisiin on helppo siirtyä joko itsenäisesti tai pienellä avustuksella. Avarassa hoitohuoneessa on terapiaa varten mattohoitopöytä 120 cm, nojapuut ja puolapuut.

Fysioterapia on mahdollista järjestää myös etäterapiana kunhan kuntoutujalla on sähköpostiosoite (etäterapialinkkiä varten) ja laite (pöytätietokone tai läppäri) jossa on kunnollinen kuva/ääniyhteys.
Kotikäynnit teemme ensisijaisesti Perniön, Särkisalon, Kiskon ja Kemiönsaaren ja Salon kaupungin alueella mutta sopimuksen mukaisesti myös Sauvon, Marttilan, Koski Tl ja Paimion alueella.
Allasterapian Auli Suoranta toteuttaa Salon uimahallissa tai Lehmirannan lomakeskuksessa.

Powered by w3.css