Fysika Perniön fysioterapia- ja kuntokeskus Oy

Varaa aika

Tukisukkien ja -hihojen mittauspalvelut

Kompressiotuotteet eli tukisukat tai -hihat ovat tärkeä osa turvonneen raajan kokonaisvaltaisessa hoidossa. Oikea paine ja oikein valmistettu tuote kiihdyttävät sekä verenkiertoa että imusuoniston (lymfasuoniston) toimintaa niin, että se joko estää turvotuksen syntymisen tai auttaa vähentämään sitä. Tarkempaa tietoa kompressiotuotteista voit lukea tästä linkistä.

Tilaamme kompressiotuotteet maahantuojalta, joka välittää korkealaatuiset Medisox- ja Juzo-tuotemerkit. Tarjolla on monelle eri asiakasryhmälle tarkoitettuja tuotteita. Kysy mielellään lisää, jollet ole varma, mikä on juuri sinulle sopiva tuote!

Standardikokoisia tuotteita on helppo mitata ja tilata ihan itsekin. Mutta jos olet hiemankin epävarma oikeasta mittaustuloksesta, helpoin ratkaisu on joko tulla meille mittaukseen, tai sitten meidän asiantuntijamme tulee sinun luoksesi. Kompressiotuotteiden mitat pitäisi ottaa silloin, kun turvotus on pienimillään, eli yleensä mahdollisimman aikaisin aamulla heti ylösnousun jälkeen.

Mikäli turvotus on huomattavaa tai sitä on vain jossain osassa raajaa, paras vaihtoehto on tilata mittatilaustuote. Tällöin ainoa tapa mitata oikein on tulla mittauspalveluun.

Kenelle tukisukat on tarkoitettu?
- Terveille henkilöille, jotka istuvat tai seisovat paljon
- Henkilöille, joilla on verenkiertohäiriöitä jaloissa
- Raskaana oleville
- Lentokoneessa matkustaville tai paljon matkustaville, jotka joutuvat istumaan pitkään
- Urheilijoille ja kuntoilijoille
- Jo turvotuksesta kärsiville henkilöille

Nykyään tukisukat ovat erittäin trendikkäitä ja elegantteja samalla, kun tehokkuutta ei ole unohdettu. Värejä ja pituuksia löytyy joka makuun ja tarpeeseen.

Powered by w3.css