Fysika Perniön fysioterapia- ja kuntokeskus Oy

Varaa aika

Ryhmäliikunta

PhysioPilates

Pilates on alun perin Joseph Pilateksen luoma kehonhallintamenetelmä, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Se perustuu kehonkeskustan hallintaan ja vahvistaa kehon syviä tukilihaksia. Pilatesmenetelmä sopii kaikille. Sen avulla on mahdollista oppia käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat.

Pilatesliikkeiden teho perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, hallinta, kehon keskustan käyttö, tarkkuus, liikkeen virtaavuus ja syvähengitys.

PhysioPilates on pilatesharjoittelua, johon on yhdistetty fysioterapeuttinen osaaminen. Ohjaajana toimii PhysioPilates-koulutuksen saanut fysioterapeutti. PhysioPilates-ohjaaja osaa antaa yksilöllistä ohjausta huomioiden asiakkaan tuki- ja liikuntaelinvaivat. Meillä PhysioPilates on pienryhmäharjoittelua, ryhmän koko on max. 8 henkeä.

PhysioFit

- PhysioFit on tarkoitettu työikäisille ja hyväkuntoisille eläkeläisille - SenioriFit on tarkoitettu eläkeikäisille tai työikäisille, joilla on mahdollisia rajoitteita etenkin alas lattialle mennessä ja sieltä ylösnousussa

Fysioterapeutin ohjaamilla pienryhmäliikuntatunneilla tehdään toiminnallisia hallintaharjoitteita yhdistettynä voima-, tasapaino- ja liikkuvuusliikkeisiin monipuolisen, innostavan musiikin tahdissa.

PhysioFit-liikunta kestää tunnin. Pienryhmärakenne mahdollistaa henkilökohtaisen ohjauksen liikkeiden oikeinsuorittamiseen. Ryhmässä kerrataan samoja liikkeitä useita kertoja niin, että ryhmäläiset oppivat suorittamaan ne oikein. Näin liikkeitä on helpompi halutessaan tehdä myös kotona.

SenioriFit

SenioriFit tai seniorikimppa on kuntopiiriharjoittelua, joka on tarkoitettu kaikenikäisille. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto- ja tasapainoharjoituksista, joista suurin osa tehdään kuntosalilaitteilla, ja loppuvenyttelystä. Tässä jumpassa ei mennä lattiatasolle lainkaan, vaan kaikki harjoitteet tehdään seisten tai istuen. Tässä ryhmässä on voimaa!

Oma ryhmä

Järjestämme ohjattua liikuntaa erilaisille ryhmille asiakkaan tilauksen mukaan. Ryhmät voivat olla esim. työ- tai kaveriporukoita tai yhdistyksen jäseniä.

Tunnit pidetään joko Fysikan tiloissa tai mahdollisesti esim. työpaikalla. Voitte varata ryhmälle myös vaikka yksittäisen kerran esim. kuntosalin esittelyä/kokeilua tai kuntopiiriin.

Powered by w3.css